Evaluation of three potato varieties under greenhouse conditions

  • Norkys Meza Agricultural Research Institute. INIA Lara
  • José Mendoza Agricultural Research Institute. INIA Lara
  • Zuleima Piñero Agricultural Research Institute. INIA Lara
  • Hector Carrera Agricultural Research Institute. INIA Lara
  • Rossmary Castañeda Agricultural Research Institute. INIA Lara

Abstract

On a global scale, potato cultivation is a strategic item due to its high carbohydrate content, high biological value proteins, water-soluble vitamins (C and B complex) and mineral salts.

References

García M, Chuquillanqui, C, Veneros J, y García S. 2017. Evaluación técnica y económica para dos métodos de producción de semilla pre básica de papa (Solanum tuberosum L.) bajo invernadero. Revista Científica y Tecnológica UPSE Vol. IV. (3):36-45.

Marin S, Bertsch F y Castro L. 2017. Efecto del manejo orgánico y convencional sobre propiedades bioquímicas de un andisol y el cultivo papa en invernadero. Agronomía Costarricense 41(2):27-47.
Published
2019-04-30
How to Cite
Meza, N., Mendoza, J., Piñero, Z., Carrera, H., & Castañeda, R. (2019). Evaluation of three potato varieties under greenhouse conditions. INIA Divulga, 42(42), 32-34. Retrieved from http://publicaciones.inia.gob.ve/index.php/iniadivulga/article/view/728
Section
Artículos